Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 11:20

Στο πουθενά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Οι τελευταίες εξελίξεις με τη μάστιγα που χτυπά ανηλεώς το πλανήτη, όσον αφορά τον αθλητισμό και ειδικά το στοιχηματικό κομμάτι είναι επίσης τραγικές αλλά προφανώς μη συγκρίσιμες.  Από τη μία έχουμε να κάνουμε με τις ανθρώπινες ζωές και το πόνο και από την άλλη, τη διασκέδαση. Προς Θεού δεν πάω να εξισώσω τίποτα.

Εγώ πάντως θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους αναγνώστες της στήλης μου και να αναφέρω, πως με τις λίγκες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Να έχω ασχοληθεί με Αρούμπα, Μπουρκίνα Φάσο, Αϊτή, Μαλάουι και Μπουρούντι; Όχι δεν έχω. Δεν θα το παίξω ειδικός και γνώστης διότι θα χάσω την όποια τυχών αξιοπιστία μου έχει μείνει ακόμα. Αν ήμουν «πράσινος» θα μπορούσα ενδεχομένως να μιλήσω διαφορετικά.

Στη κεντρική Αμερική μόνο η Νικαράγουα έχει πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι της έγιναν συστάσεις να διακόψει και αυτή όπως όλα τα υπόλοιπα γειτονικά κράτη, αρνήθηκε. Ένα μόνο κρούσμα έχουν και το παίζουν και αυτοί ατρόμητοι. Σε λίγο που θα τρέχουν και δε θα φτάνουν να δούμε. Χωρίς να έχω λοιπόν την ιδιαίτερη πληροφόρηση (διότι δεν υπάρχει) έλαχε της προσοχής μου το ματς Ζαλάπα – Φερέτι.

Οι ομάδες είναι ισόβαθμές στο μέσον της βαθμολογίας, η γηπεδούχος εντός είναι στο 3-1-0 σε 4 ματς ενώ η φιλοξενούμενη εκτός 2-2-0. Βλέπω με ποιους έπαίξαν τελευταία και παρατηρώ ότι η γηπεδούχος έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τις 3 πρώτες (0-2-1), ενώ η φιλοξενούμενη πριν την τελευταία εντός έδρας ήττα από τη πρωτοπόρο, είχε 3/3 νίκες με τα λιμά. Βαράμε λοιπόν «στο πουθενά» να μη χάσει η Ζαλάπα.

Όλα τα νόμιμα καζινο συγκεντρωμένα εδώ

Η πρόταση μου: Ζαλάπα - Φερέτι 22/03/2020 03:00 1Χ (+0.5 Α.Η.) στο 1.82

Διαβάστηκε 2438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.