Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:55 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 10:05

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Συμφωνική Ορθόδοξη Λειτουργία» του Αγρινιώτη συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας

Κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το βιβλίο του γνωστού Αγρινιώτη  Συνθέτη Τάκη Παπαποστόλου «Συμφωνική Ορθόδοξη Λειτουργία»(ΜissaGraeca).

Συνοδεύεται από CD που περιέχει την Σ.Ο. Λειτουργία ερμηνευμένη από την καταξιωμένη διεθνώς Πειραματική Χορωδία του Δημήτρη Παπαποστόλου, μαζί και άλλες πέντε χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από το οργανικό σύνολο του συνθέτη ProArte, αποτελούμενο από μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Δυστυχώς λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα μας λόγω του κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για χθες  19 Μαρτίου βιβλιοπαρουσίαση η οποία αναβλήθηκε επ’ αόριστο.

Ο Μουσικός Εκδοτικός Οίκος Παπαγρηγορίου-Νάκας με σημερινή του ανακοίνωση (Newsletterno.56–20/03/20) πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό σχετικά με την έκδοση και τρόπους προμήθειας του έργου του αείμνηστου Δημήτρη Παπαποστόλου.Για πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί:PanasMusic, Κ.Παπαγρηγορίου-Χ. Νάκας, Πανεπιστημίου 39, 105 64 Αθήνα. Τηλέφωνα: 210-3221786 & 210-32511144, Φάξ: 210-3222742, Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.panasmusic.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2022 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.