Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:28 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 21:31

Ταχείς ρυθμοί για τα νέα Φωτοβολταϊκά της Ένωσης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπεγράφη η σύμβαση με την No1 εταιρεία στον κόσμο για την προμήθεια των panels♦Ξεκινά η παραλαβή των υλικών♦Εντός του Απριλίου αρχίζουν οι κατασκευές.

Μπορεί η παγκόσμια οικονομία να βυθίζεται και η επιχειρηματικότητα να έχει σχεδόν ολοκληρωτικά ανασταλεί αυτή την περίοδο, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, η Ένωση Αγρινίου, ωστόσο, συνεχίζει να εργάζεται και να παράγει αποτέλεσμα!

Το επενδυτικό πρόγραμμα των νέων φωτοβολταϊκών προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον εισέρχεται στο τελικό στάδιο, προ της έναρξης της κατασκευής των πάρκων.

Ο Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και οι Ενεργειακές Κοινότητες που έχει συγκροτήσει υπέγραψαν τη σχετική σύμβαση για τα panels, τα οποία, μάλιστα, θα είναι τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα. Η σύμβαση υπεγράφη με την Jinko Solar, εταιρεία που θεωρείται κολοσσός στον τομέα και που κατά το προηγούμενο έτος τα δικά της panels ήταν εκείνα που είχαν σε παγκόσμιο επίπεδο τη μεγαλύτερη παραγόμενη ισχύ.

Υπενθυμίζουμε ότι στα νέα φωτοβολταϊκά έργα, επένδυση της τάξης των 90 εκατ. ευρώ, μετέχουν περί τις 500 οικογένειες Αιτωλοακαρνάνων. Το ετήσιο όφελος απ’ τα νέα φωτοβολταϊκά υπολογίζεται σε περίπου 14 εκατ. ευρώ, ποσό που επίσης θα ενισχύει κατ’ έτος την τοπική οικονομία.

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής και εντός του έτους, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα γίνει η σύνδεση.

Τα έργα ΑΠΕ της Ένωσης Αγρινίου είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να αποτελέσουν πυρήνα αναζωογόνησης της τοπικής οικονομίας συνολικά, με κάλυψη τοπικών αναγκών, με νέες θέσεις εργασίας και με διάχυση του παραγόμενου πλούτου.

Στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ενέργεια και με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών-μετόχων, έχουμε θέσει γερά τα θεμέλια για το μέλλον που οραματιζόμαστε.

Διαβάστηκε 1751 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία