Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 14:45

Επεκτείνεται ο χρόνος εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο χρόνος εξόφλησης παρατάθηκε από την 31η Μαρτίου στην 31η Μαΐου 2020, για όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Την επέκταση του χρόνου καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το ασφαλιστικό έτος 2019, από την 31η Μαρτίου στην 31η Μαΐου 2020, για όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους οι οποίοι εξακολουθούν να την οφείλουν αποφάσισε ο ΕΛΓΑ.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, δήλωσε: «Στις κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα, λόγω της γνωστής πανδημίας και με ευαισθησία απέναντι στα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και Έλληνες αγρότες, αποφασίσαμε την επέκταση του χρόνου καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το ασφαλιστικό έτος 2019, από την 31η Μαρτίου στην 31η Μαΐου 2020,για όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους οι οποίοι εξακολουθούν να την οφείλουν.

Αποφασίσαμε και ανακοινώνουμε αλλαγές στην λειτουργία του ΕΛΓΑ, με πρώτιστο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την έγκαιρο και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των αγροτών οι οποίοι συναλλάσσονται με τον Οργανισμό μας. Είμαστε μαζί με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για προστασία της υγείας και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής».

Διαβάστηκε 1159 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία