Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:30 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 18:22

Γέμισε με πανό… «Μένουμε Σπίτι» το Δοκίμι (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου προσκάλεσε τους γονείς και τους μαθητές του Σχολείου να χειροτεχνίσουν, περνώντας το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Εδώ και κάποιες ώρες τα μπαλκόνια πολλών σπιτιών στο Δοκίμι κοσμούνται από πανέμορφα, πρωτότυπα πανό και ζωγραφιές, που δίνουν τόσο το στίγμα των μικρών μαθητών, όσο και των ημερών.

Φωτογραφικό υλικό με τις χειροτεχνίες «ανεβαίνει» στο Facebook από το προφίλ του Συλλόγου. Μάλιστα, για να «ενισχύσει» τη δημιουργικότητα των παιδιών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, ανακοίνωσε ότι η κατασκευή με τα περισσότερα Likes θα βραβευτεί, όταν με το καλό τα σχολεία ανοίξουν ξανά.

Βέβαια, υπάρχουν και κατασκευές που… ξεχωρίζουν, όπως μιας μικρής μαθήτριας η οποία επέλεξε να «κοσμήσει» το πανό της με μάσκες, γάντια, και… αντισηπτικό, σχηματίζοντας ένα χαμογελαστό πρόσωπο.

gonewn dokimioy menoyme spiti

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια από μέρους των ανθρώπων του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του σχολείου του Δοκιμίου, ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά για την εφευρετικότητα και δημιουργικότητά τους.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2933 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.