Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 18:00

Αναβάλλεται το Euro 2020 λόγω κορωνοϊού – Θα γίνει του χρόνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην απόφαση να αναβάλει το Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι, φαίνεται να έχει καταλήξει η UEFA, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς όλα τα πρωταθλήματα έχουν, ήδη, διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, η UEFA έχει ήδη συνομιλήσει με τους εκπροσώπους μεγάλων πρωταθλημάτων αλλά και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης προκειμένου να τους μεταφέρει τη σχετική πρόταση, έτσι, ώστε εντός της ημέρας να παρθεί η οριστική απόφαση.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε με σχετική της ανάρτηση η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας.

 anavoli euro 2020

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας έκανε επίσημα γνωστό πως το Euro μετατίθεται για το 2021 προσθέτοντας μάλιστα πως θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι της 11 Ιουλίου τον επόμενο χρόνο.

Η απόφαση αυτή θα δώσει, έτσι, τη δυνατότητα επέκτασης της αγωνιστικής περιόδου στα ευρωπαϊκή πρωταθλήματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η περίοδος.

Σημειώνεται, ότι προκειμένου να παρθεί απόφαση πρέπει να δοθεί η σχετική έγκριση από την πλειοψηφία των 55 ομοσπονδιών – μελών.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 2240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.