Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 22:41

Συνεδριάζει με 10 θέματα δια περιφοράς το ΔΣ Δήμου Αμφιλοχίας (Παρ 20/3/2020 12:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δια περιφοράς, όπως προβλέπεται και στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, θα γίνει η προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Δήμου Αμφιλοχίας.
Πρόκειται για συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου που γίνονται με τηλεφωνική συνεννόηση μεταξύ των παρατάξεων, αλλά στα πρακτικά εμφανίζονται ως τυπικά πραγματοποιημένες. Έκτακτα ζητήματα για τα οποία επείγει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου γίνονται μοναδικά θέματα στην ημερήσια διάταξη τέτοιων συνεδριάσεων, που στην πραγματικότητα δεν συγκαλούνται ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά.
Η καλή πίστη των δημοτικών συμβούλων και των αρχηγών παρατάξεων επιστρατεύεται για την έγκριση των εν λόγω θεμάτων και συνεδριάσεων, που χρησιμοποιούνται για να παρακάμπτεται η γραφειοκρατία.

Η Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 12:00  για λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα, ήτοι :
ΘΕΜΑ 1ο : «Χορήγηση άδειας σε παραγωγό πωλητή υπαίθριου εμπορίου ( αίτημα κ. Νικολάου Φούντα ) ».
[ Εισηγητής : ο Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 2ο : « Καθορισμός αριθμού αδειών έγκρισης συμμετοχής στην κυριακάτικη Αγορά Δ.Ε. Μενιδίου ».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος ) ].
ΘΕΜΑ 3ο : « ΄Εγκριση εισηγητικής έκθεσης 4ου τριμήνου του έτους 2019 της Οικονομικής Επιτροπής για την εκτέλεση του προϋπολογισμού ».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 4ο : « Λήψη απόφασης για την καταβολή στον δικηγόρο κ. Ανδρέα Κ.Παπαρρηγόπουλο αμοιβής για εξώδικες ενέργειες απόδοσης στον Δήμο μας των δημοτικών τελών κ.λ.π. που οφείλουν οι εταιρείες « ENERGA POWER TRADING και HELLAS POWER».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 5ο : « Αναμόρφωση των Οικονομικών στόχων του Ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης 2020( Ο.Π.Δ.. – Πίνακας στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων ) ».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 6o : «΄ Εγκριση των υψομετρικών μελετών μεταξύ των Ο.Τ. 156,162,163,154,155,224 και 225 του ΕΡΣ/88 οικισμού Αμφιλοχίας , Δήμου Αμφιλοχίας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Νικόλαος Νίκας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 7o : «Πρόσληψη επτά (7) εργατών με δίμηνη σύμβαση για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας και της υπηρεσίας πρασίνου ».
[ Εισηγητής : ο κ. Λεωνίδας Κατσαντάς ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 8o : « Τροποποίηση προγενέστερων αποφάσεων Δ.Σ. που αφορούν στην αποδοχή αποφάσεων ένταξης χρηματοδοτούμενων έργων ».
[ Εισηγητής : ο κ. Νικόλαος Νίκας ( Αντιδήμαρχος) ].
ΘΕΜΑ 9ο : « Αναμόρφωση ισχύοντος προϋπολογισμού έτους 2020 Δήμου Αμφιλοχίας ».
[ Εισηγητής : ο κ. Ανδρέας Ρεγκούτας ( Αντιδήμαρχος) ].

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1533 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.