Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 18:15

Διάκριση Αγρινιώτη μαθητή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας ανακοίνωσε τους/τις μαθητές/τριες της Β΄και Γ΄τάξης Λυκείου που βραβεύονται και όσους/ες μπορούν να συμμετάσχουν στη Β΄φάση. Εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους/ες που συμμετείχαν.

Μεταξύ αυτών και ο Αθανάσιος Τομαρίδης του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου.

Βραβεία Γ’ Λυκείου ΠΔΒ 2020 & Δικαίωμα Συμμετοχής Β φάση

Βραβεία Β’ Λυκείου ΠΔΒ 2020 & Δικαίωμα Συμμετοχής Β φάση

Επίσης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μαθητών/τριών του ΠΔΒ 2019 οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Β φάση

Μαθητές ΠΔΒ 2019 με δικαίωμα συμμετοχής στη Β φάση ΠΔΒ 2020

Υπενθυμίζεται πως οι μαθητές/τριες πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με αποστολή e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΠΔΒ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), από προσωπικό τους e-mail και όχι του σχολείου με παράλληλη δήλωση ενός κινητού τηλεφώνου επικοινωνίας.

Η προγραμματισμένη Β΄φάση του Π.Δ.Β. (21/3/2020) αναβάλλεται μετά τις νέες εξελίξεις. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής καθώς και ο τόπος διεξαγωγής, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα, θα ανακοινωθεί εγκαίρως με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.

Θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου και η ανάρτηση των αποτελεσμάτων όλων των συμμετεχόντων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.