Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 19:58

Δες τι άνθρωπος είναι από τα... μηνύματα που σου στέλνει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορείς να καταλάβεις πολλά από τη συμπεριφορά του απέναντί σου και ειδικότερα τις ημέρες που διανύουμε από τα μηνύματα.

Μόνο ένα μήνυμα
Μια στο τόσο και μετά από πολύ καιρό. Θα σε ρωτήσει κάτι και εκεί που ελπίζεις να σου πιάσει την κουβέντα τελικά θα σε αφήσει έτσι.
Αν μιλάς με ένα τέτοιο άτομο και συμβαίνει αυτό συνέχεια –γιατί οκέι, κάποιες φορές ίσως απλά να μην έχει τον χρόνο να απαντήσει- τότε έχεις να κάνεις με κάποιον/α που απλά θέλει να παίξει. Και που είναι πιθανό να μη βρεθείτε ποτέ.

Σε πρήζει στα μηνύματα
Δε σε αφήνει να ηρεμήσεις από τον αριθμό των μηνυμάτων.Μπορεί να σημαίνει ότι είναι πιο ενοχλητικός/η και από την εταιρεία κινητής σου. Αν είναι διακριτικός/ή και δε σου στέλνει τις ώρες που βρίσκεσαι στη δουλειά σου, και ξεκινάει και με ένα «τι κάνεις» τότε απλώς είναι ευγενικός/ή και απολαμβάνει την παρέα σου.

Ο πέφτουλας-γύπας
Θα αρχίσει να σου λέει τα κλασικά αυτά που λένε όλοι για να σε «ρίξουν». Στέλνει επιφανειακά μηνύματα.
Στην αρχή είναι κολακευτικό να σου λένε συνέχεια πόσο όμορφη είσαι, αλλά μετά από λίγο γίνεται κουραστικό. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Αν το κάνει με τόση ευκολία, το πιο πιθανό είναι ότι στέλνει τα ίδια και σε πολλές άλλες.

Περιστασιακή επικοινωνία
Πόσο εξοργιστικό είναι να στέλνεις σε κάποιον/α, να έχετε καλή επικοινωνία και μετά να εξαφανίζεται; Αν η περίπτωση σου υπάγεται στο «σου στέλνω ανά τρεις ημέρες», συγγνώμη που θα το ακούσεις από εμάς, αλλά: δε φταίει ούτε κάτι που είπες, ούτε κάτι που πόσταρες (εκτός κι αν εκφράζεσαι με μίσος στις δημοσιεύσεις σου), ο λόγος είναι ότι δε σε γουστάρει. Δε θέλει μεν να σε αγνοήσει εντελώς για να σε κρατήσει καβάτζα, αλλά δε δίνει και την αμέριστη προσοχή σου.

Αυτός που δεν πολυμιλάει
Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφέρουμε καν αυτήν την περίπτωση, επειδή κάποιοι πατάνε like, αλλά όταν στέλνεις εσύ δεν απαντάνε καν, ίσως τελικά και να αξίζει η αναφορά. Συγγνώμη που και αυτό θα το ακούσεις από εμάς, αλλά αν του/της στέλνεις και δεν απαντά, είσαι ο/η κατά συρροή αποστολέας.

pronews.gr

Διαβάστηκε 4559 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.