Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:28 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 19:11

Σπήλιος Λιβανός: "Τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης προτεραιότητα για το στάδιο Ναυπάκτου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κ. Σπήλιος Λιβανός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ,  επισκέφτηκε σήμερα το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο στη Ναύπακτο, όπου συναντήθηκε - ακολουθώντας πάντα τους νέους κανόνες προστασίας της υγείας και κοινωνικής συμπεριφοράς, χωρίς χειραψίες ή σωματική επαφή, σε εξωτερικό χώρο ή στο άδειο κλειστό γήπεδο μπάσκετ - με τον πρόεδρο του νέου Δ.Σ Γεώργιο Μίχο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης Φίλιππο Σφαέλο, Αριστείδη Λουκόπουλο, Κωνσταντίνο Τσιαβίκο, Νίκο Χριστοδούλου καθώς και τον Προϊστάμενο των Υπηρεσιών Ανδρέα Καλφούτζο.

Κατά τη συνάντησή του με τη  νέα Διοίκηση του Σταδίου, συζητήθηκαν  εκτενώς οι προτεραιότητες και τα βασικά προβλήματα του Σταδίου, αλλά και οι τρόποι επίλυσής τους. Ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε διεξοδικά για τα μέτρα που έχει λάβει η Επιτροπή Διοίκησης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του Σταδίου.

Ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ κ. Γ. Μίχος ενημέρωσε διεξοδικά τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Σταδίου, την αναβάθμιση και συντήρηση του κεντρικού και βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου, τη συντήρηση των κερκίδων, την αποκατάσταση και συντήρηση του μαντρότοιχου και των ζημιών της σκεπαστής καθώς και  την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο.

Ο κ. Λιβανός διαβεβαίωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο ίδιος στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την  ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό, που βελτιώνει την υγεία, δημιουργεί πνευματική και ψυχική ανάταση και προάγει την ποιότητα ζωής.

«Στόχος της κυβέρνησης και εμού προσωπικά είναι να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι νέοι πρέπει να αθλούνται. Είμαι αρωγός στις προσπάθειές σας για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Σταδίου, προκειμένου, ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μου να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού» υπογράμμισε ο κ. Λιβανός προς  το νέο Δ.Σ του Σταδίου.

Διαβάστηκε 1607 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/