Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 19:40

Κορωνοϊός: Η δεύτερη φάση των… Δίδυμων Πύργων!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 

Η επίθεση των δίδυμων πύργων που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2001 ήταν,όπως φάνηκε εκ των υστέρων, μια προσχεδιασμένη καλα μελετημένη επιχείρηση που είχε σαν βασική συνέπεια να τρομοκρατήσει κατ αρχή την αμερικανική και στη συνέχεια την διεθνή κοινότητα, δίνοντας την δυνατότητα εφαρμογής για πρώτη φορά σε τόση ευρεία κλίμακα κατασταλτικών μέτρων και περιορισμών των κινήσεων και των δημοκρατικών ελευθεριών των λαών. 

Ακολούθησε η τραγική ιστορία με την διεθνή τρομοκρατία που πάντα, όποτε εκδηλωνόταν με βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας με πολλά θύματα, πρόσφερε  το έδαφος για μεγαλύτερους ελεγχόμενους  περιορισμούς των ελευθεριών και για εφαρμογή αστυνομικών μέτρων σε διάφορες χώρες

Ήταν η «άνοιξη» της εποχής των ΜΑΤ, σε παγκόσμιο επίπεδο.Παράλληλα έδωσε με τις αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις το έναυσμα ουσιαστικά για την μεγαλύτερη στην σύγχρονη ιστορία σχεδιασμένη και κατευθυνόμενη μετακίνηση πληθυσμών από τις μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, όπου η ζωή δεν μετρούσε όπως στις υποτιθέμενες πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης και Αμερικής, προς την Δύση, με κύριο σκοπό την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού των προηγμένων κοινωνιών που είναι πιο δύσκολο να τις ελέγξεις και την ιδεολογικό-θρησκευτική νόθευση τους, πολτοποιώντας την γενικότερη δομή τους κάνοντας την πιο ευκολόπλαστη και πιο εύκολα ελεγχόμενη (Θυμηθείτε τον Μακαριστό Χριστόδουλο που τα είχε προβλέψει όλα αυτά χρόνια πριν).

Σήμερα περάσαμε, χωρίς να το έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει, στο δεύτερο, πιο τραγικό και πιο φοβερό στάδιο αυτής της εκστρατείας φυλακίσεως των λαών, αποκλεισμού και απομόνωσης μεγάλου αριθμού μαζών μέσω αυτή την φορά όχι της τρομοκρατίας των εκρήξεων, αλλά της τρομοκρατίας των θανατηφόρων ιών.

Το σχέδιο αυτό είχε καταρτιστεί εδώ και δεκαετίες και ήταν σχεδιασμένο σαν την δεύτερη φάση του μεγάλου σχεδίου επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας, με το πλαστικό χρήμα και τον ασφυκτικό έλεγχο των επικοινωνιών και συναλλαγών.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό πως τα μέτρα που επιβάλλονται σταδιακά εξ αιτίας το κοροναιού, μας θυμίζουν την  πρώτη περίοδο το χτυπήματος των δίδυμων πύργων και δείχνουν πως συνεχίζεται το μεγάλο σχέδιο επιβολής της Νέας Τάξης 

Τα πιο χαρακτηριστικά και πιο… εκσυγχρονισμένα μέτρα που θα πρέπει να τα έχουμε υπόψη μας : 

Αναπτύξτε ένα σύνολο δρακόντιους περιορισμούς στη χρήση του Διαδικτύου για να περιορίσετε την ελεύθερη ομιλία 

• Επίτευξη υποχρεωτικών προγραμμάτων εμβολίων κατά της γρίπης και προγραμμάτων εμβολιασμού κατά την παιδική ηλικία

• Να επεκταθεί χωρίς καθυστέρηση στις παγκόσμιες δραστηριότητες χημικής γεωμηχανικής

• Μετάβαση της παγκόσμιας κοινότητας των κρατών σε ψηφιακό νόμισμα χωρίς μετρητά

• Ολοκλήρωση της στρατιωτικής ανάπτυξης της 5G παγκοσμίως χωρίς διαμαρτυρίες

• Προωθήστε τη δημιουργία του Διαδικτύου των πραγμάτων όπου λειτουργεί 5G

• Κατασκευή έξυπνων πόλεων οπουδήποτε 5G και IoT είναι αρκετά ανεπτυγμένες

• Εφαρμογή ψηφιακής αναγνώρισης για κάθε ανθρώπινο ον μέσω μικροαντικειμένων

• Ρυθμίστε όλες τις κοινωφελείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες blogging για να περιορίσετε σημαντικά την διάδοση της αλήθειας.

Παράλληλα ο έλεγχος των μεγάλων ΜΜΕ παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική πίεση κατά των λαών για να καμφθούν τα όποια αντανακλαστικά τους, στην επερχόμενη στυγνή ηλεκτρονική δικτατορία.

Σε όλα αυτά η ενημέρωση παίζει ίσως τον πρώτο ανασταλτικό ρόλο στην επερχόμενη λαίλαπα της Νέας Τάξης.

pronews.gr

Διαβάστηκε 3995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.