Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 17:33

Ακυρώνεται η παρουσίαση της Συμφωνικής Ορθόδοξης Λειτουργίας του Τάκη Παπαποστόλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακυρώνεται η παρουσίαση της μουσικής έκδοσης της Συμφωνικής Ορθόδοξης Λειτουργίας (MissaGraeca) του Τάκη Παπαποστόλου λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η εκδήλωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προγραμματιστεί μετά την παρέλευση της επιδημίας. Αναλυτικά:

Με μεγάλη μας λύπη διατηρώντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, αναγκαζόμαστε λόγω της εξάπλωσης και στην χώρα μας του κορωνοϊού, να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2020 παρουσίαση της μουσικής έκδοσης της Συμφωνικής Ορθόδοξης Λειτουργίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Μετά την παρέλευση της επικίνδυνης επιδημίας θα ξανά-προγραμματιστεί η εκδήλωση που σας έχομε υποσχεθεί και θα υπάρξει έγκαιρη αναγγελία της ημερομηνίας παρουσίασης του βιβλίου του αγαπητού σε όλους συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου.

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.