Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 12:45

Το PHOTOPOLIS διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το φωτογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου «Photopolis”  στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου και τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος ν. Αιτωλοακαρνανίας, με στόχο αφ ενός την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και αφ ετέρου την πρόληψη των ελλείψεων σε αίμα, που πολλές φορές θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή πασχόντων από χρόνια και σοβαρά νοσήματα.

Σε αυτήν την προσπάθεια καλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, να προσέλθουν την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020  από τις 9:00 έως τις 14:00 στον ανακαινισμένο χώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς δήμου Αγρινίου (Αίθουσα Γλυπτοθήκης). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν μαζί τον ΑΜΚΑ τους.

Δώσε αίμα, μοιράσου τη ζωή!

Διαβάστηκε 1278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.