Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 17:52

Κορωνοϊός: Κλείνουν για 14 μέρες παιδικοί σταθμοί, σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κλείσιμο όλων των σχολείων στην Ελλάδα αλλά και των Πανεπιστημίων ανακοινώθηκε πριν από λίγο για τις επόμενες 14 ημέρες.

Κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια.

Ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε ο κ.Κικίλιας για το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr αναμένεται να ματαιωθούν οι παρελάσεις της εθνικής επετείου.

Παράλληλα ο κ.Κικίλιας πρόσθεσε πως θα ληφθεί μέριμνα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Εσωτερικών έχει έτοιμη εγκύκλιο που αφορά την εργασία των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΟΤΑ και αναμένει τη διευκρίνιση των λεπτομερειών για την έκταση των προληπτικών μέτρων στη χώρα, ώστε να αποστείλει την εγκύκλιο στις υπηρεσίες.

Το πρωί το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στην Ελλάδα σε 89.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 1828 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 00:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.