Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 17:47

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα (#EUinMyRegion)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα συγχρηματοδοτούμενα έργα βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της δράσης  «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2020  (#EUinMyRegion)».  Πρόκειται για  μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας, που στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να αναδείξουν περισσότερο  τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Δυτική Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες, τύπου καρτ ποστάλ που θα κατατεθούν στον διαγωνισμό, θα προβληθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, με μια σύντομη περιγραφή του έργου θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Θέμα: "EUinmyregion postcards").

Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπορούν να αντλήσουν περισσότερες λεπτομέρειες στο σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/euinmyregion/postcards/

Διαβάστηκε 1582 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 17:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.