Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 12:24

"Ο Αόρατος Άνθρωπος" και η "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" από την Πέμπτη 12/3/2020 στο Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος « ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 θα προβάλει τις ταινίες :

Ο Αόρατος Άνθρωπος (The Invisible man)

Αυτό που δε βλέπεις, μπορεί να σε πληγώσει. Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αρχετυπικό τέρας της Universal, τον Αόρατο Άνθρωπο.

Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης .

Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ 
Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Μος, Όλιβερ Τζάκσον Κοέν, Χάριετ Ντάιερ, Άλντις Χοτζ, Στορμ Ρέιντ 

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7:00 μ.μ Καθημερινά

Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς (Ballad for a Pierced Heart)

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει...

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου 

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 9:00 μ.μ Καθημερινά 

Οι ταινίες θα προβάλλονται καθημερινά  εκτός την βραδινή  παράσταση των 9:30  που θα προβάλλεται η ταινία της  κινηματογραφικής Λέσχης.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Διαβάστηκε 2441 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 23:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.