Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 11:36

Αναβάλλεται το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Αγρίνιο (21-22 Μαρτίου 2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για την παρουσία του “Κορωνοϊού” στη χώρα μας, η λήψη προληπτικών μέτρων αποτελεί μονόδρομο για όλους μας.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νέους μας, αποφασίσαμε την αναβολή του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που επρόκειτο να διοργανωθεί στο Αγρίνιο από τον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ στις 21 και 22 Μαρτίου 2020.

Να σημειωθεί ότι το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έχει υπερτοπικό χαρακτήρα και για αυτό το λόγο είχαν προσκληθεί και επρόκειτο να λάβουν μέρος χορευτικοί φορείς νέων από την περιοχή μας, αλλά και από άλλους Νομούς της πατρίδας μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων μας, η λήψη προληπτικών μέτρων αποτελεί το ελάχιστο σε ότι μας αναλογεί. Ευχή όλων μας η γρήγορη και οριστική καταπολέμηση του “Κορωνοϊού”.

Διαβάστηκε 1495 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 12:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα