Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 10:52

Μια νίκη μακριά από την παραμονή τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έναρξη των play – out σήμερα Σάββατο 7/3 για την Β΄Εθνική του Βόλεϊ Γυναικών με την ομάδα του Μεσολογγίου τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα της ΦΕ Ιωαννίνων.

Τα «κορίτσια» του Σπύρου Σπανού μπαίνουν στην μάχη της παραμονής με 2-0 στις νίκες καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα πλαίσια της 6η αγωνιστικής εντός έδρας είχαν πάρει την νίκη με 3-1 σετ, κάτι το οποίο είχε επαναληφθεί και στον 2ο γύρο όπου η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη είχε επιβληθεί με σκορ 3-0 στα Ιωάννινα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραμονή κλειδώνει στις τρεις νίκες, με την ομάδα του Μεσολογγίου να χρειάζεται μόλις μια νίκη ώστε εξασφαλίσει την παραμονή της και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της πόλης απευθύνουν οι παίκτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος, ώστε ο κόσμος να γίνει ο έβδομος παίκτης που θα ωθήσει την ομάδα στην νίκη και παραμονή και την νέα χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 2166 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.