Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 11:12

Ακύρωση εκδηλώσεων της ΓΕΑ που ήταν προγραμματισμένες για την Δευτέρα 9 και Σάββατο 14/3/2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με λύπη του ανακοινώνει την αναβολή της ομιλίας του Κωvσταvτίvoυ Γεωργίου Στραβoδήμoυ, Xειρoυργού – Ουρoλόγoυ, Καθηγητή Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την ματαίωση της εκδρομής στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης του Εθνικού Θεάτρου "Μακμπέθ" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που ήταν προγραμματισμένες για την Δευτέρα 9 Μαρτίου και το Σάββατο 14 Μαρτίου αντίστοιχα.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους και την προστασία του ανήσυχου και φιλοθεάμονος κοινού της πόλης, από  την απειλή της επιδημίας του κορονοιού. Για την  ομιλία θα οριστεί νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Διαβάστηκε 1586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.