Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 18:33

Super League 1: Off ναι, Out στο μέλλον!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας έγινε μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 1-6) και άνοιξε ο δρόμος για την διεξαγωγή των Play-off, με την κλήρωσή τους. Για την 1η αγωνιστική θα παίξουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ- Παναθηναϊκός, Άρης – ΟΦΗ το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Αντίθετα ομόφωνα αποφασίστηκε η αναβολή της επικύρωσης για τις θέσεις 7 έως και 14 και της κλήρωσης των Play out, μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της Ξάνθης. Είναι κάτι το οποίο ζήτησε και ο Παναιτωλικός (μαζί με ΑΕΛ, Πανιώνιο) και τελικά υπερασπίστηκαν όλες οι ΠΑΕ.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι τα Play-out δεν μπορούν να ξεκινήσουν στην προβλεπόμενη ημερομηνία (15 Μαρτίου), αλλά τουλάχιστον μια βδομάδα μετά. Πρέπει να εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, να συγκληθεί ΔΣ για να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας και να πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να τα πάει τον Απρίλιο. Στο μήνα που διανύουμε υπάρχει μία διαθέσιμη ημερομηνία (Κυριακή 22 Μαρτίου), ενώ ακολουθεί αναγκαστική διακοπή το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (λόγω Εθνικών ομάδων).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 2123 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.