Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 13:12

Γ’ εθνική: Πέντε ομάδες για δύο θέσεις σωτηρίας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέσσερις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής, κι όπως φαίνεται πέντε ομάδες είναι αυτές που θα διεκδικήσουν δύο θέσεις παραμονής.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν πέντε ομάδες για την κατάληψη της 7ης και 8ης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αφού αυτές οδηγούν και στην παραμονή.
Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με στόχο τη διεκδίκηση της παραμονής φαίνεται πως είναι ο 7ος Μακεδονικός Φούφα των 29 βαθμών, οι ισόβαθμοι στην 8η και 9η θέση ΑΕ Μεσολογγίου και Ανατολή των 27 βαθμών, η 10η Λευκίμμη των 26 βαθμών και η 11η Πρέβεζα των 25 πόντων.
Βάσει της υπάρχουσας βαθμολογίας, παίρνουμε ως φυσιολογική εξέλιξη αφενός την παραμονή στην κατηγορία του Θιναλιακού και του Τηλυκράτη που ισοβαθμούν στην 5η θέση με 33 βαθμούς και αφετέρου την μεγάλη πιθανότητα υποβιβασμού του 12ου Ναυπακτιακού των 21 βαθμών (έχουν ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά ο Απόλλωνας Ευπαλίου και ο Αστέρας Ιτέας που έχει, άλλωστε, αποχωρήσει).

Ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα η Λευκίμμη
Βάσει προγράμματος, η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη με δεδομένους τους βαθμούς της νίκης που θα πάρει την επόμενη αγωνιστική με τον Αστέρα Ιτέας, στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές φαίνεται πως θα ψάξει ακόμη δύο νίκες για να “κλειδώσει” την παραμονή της.

Η μία και κομβική θα πρέπει να έρθει την τελευταία αγωνιστική στο νησί με την Ανατολή, ενώ, ενδεχομένως να πρέπει να βρει ένα μεγάλο διπλό είτε στην Παραμυθιά είτε στη Λευκάδα απέναντι στους αδιάφορους, ωστόσο, Σούλι και Τηλυκράτη.

Πάντως, γενικά το πρόγραμμα των 5 είναι σχετικά βατό (πλην Πρέβεζας, που δύσκολα θα την σκαπουλάρει) από τη στιγμή που αποφεύγουν τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ, λείπουν και οι πολλές μεταξύ τους συναντήσεις. Στην 23η αγωνίζονται Ανατολή-Πρέβεζα, στην 24η δεν υπάρχει μεταξύ τους ματς, στην 25η υπάρχει το Φούφας-Μεσολόγγι, και στην 26η το ΑΕΛ-Ανατολή.

Το πρόγραμμα των “πέντε” ως το φινάλε
23η αγωνιστική
ΑΕ Λευκίμμης-Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α.
Μεσολόγγι-Ναυπακτιακός
Μακεδονικός Φούφα-Αναγέννηση Άρτας
Ανατολή-Πρέβεζα

24η αγωνιστική
Μεσολόγγι-Τηλυκράτης
Σούλι Παραμυθιάς-ΑΕ Λευκίμμης
Ναυπακτιακός Αστέρας-Μακεδονικός Φούφα
Αστέρας Ιτέας-Ανατολή 0-3 α.α.
Πρέβεζα-Απόλλων Ευπαλίου

25η αγωνιστική
Τηλυκράτης-ΑΕ Λευκίμμης
Ανατολή-Σούλι Παραμυθιάς
Μακεδονικός Φούφα-Μεσολόγγι
Αχερων Καναλακίου-Πρέβεζα

26η αγωνιστική
Μακεδονικός Φούφα-Τηλυκράτης
Μεσολόγγι-Θιναλιακός
Λευκίμμη-Ανατολή
Πρέβεζα-Αναγέννηση Άρτας

corfusports.com

Διαβάστηκε 1923 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.