Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 18:44

Μεσολόγγι: Κορυφαίοι της νομικής επιστήμης στην εσπερίδα της “Διεξόδου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε ένα πυκνό ακροατήριο που ενδιαφέρεται σοβαρά και σπουδαία για τον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας, σε ένα ακροατήριο που απαρτίζονταν όχι μόνο από νομικούς αλλά από ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις πάνω στα γενικότερα θέματα της Ελλάδος στα οποία η Δικαιοσύνη επηρεάζει με την κρίση της την καθημερινότητά μας, τρεις κορυφαίοι της νομικής επιστήμης και της δικαστικής εξουσίας έδωσαν απαντήσεις κατά τη διάρκεια της εσπερίδας με θέμα «Δικαιοσύνη & Λαϊκό αίσθημα» που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο η «Διέξοδος» στους χώρους του Ιστορικού της Μουσείου.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Αθανάσιος Ράντος, ο ακαδημαϊκός – καθηγητής Νομικής των Πανεπιστημίων Αθηνών & Μονάχου Απόστολος Γεωργιάδης και ο πανεπιστημιακός καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Σπύρος Βλαχόπουλος απάντησαν με τις εισηγήσεις τους σε όλους τους προβληματισμούς του ακροατηρίου που είχε γεμίσει ασφυκτικά και τις δύο σάλες του ορόφου.

Τους καλεσμένους της «Διεξόδου» υποδέχθηκε και παρουσίασε ο δικηγόρος – νομικός σύμβουλος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Κώστας Ζησιμόπουλος ενώ στο τέλος της δίωρης εσπερίδας ο πρόεδρος του ΣτΕ απάντησε σε σειρά «σκληρών» ερωτήσεων που του απεύθυναν οι ακροατές.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.