Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 22:17

Καινούργιο: Άνοιξε τις πύλες του το μουσείο των παλαιμάχων της “Δόξας” (φωτο + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τις πύλες του για τους δημότες άνοιξε χθες το νεοϊδρυθέν μουσείο “Ιατρού Γεωργίου Σοροβού” του Συλλόγου Παλαιμάχων της Δόξας Καινουργίου. Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του μουσείου, το οποίο στεγάζεται στα γραφεία του Συλλόγου στον Α’ όροφο, παρουσία πολλών δημοτών,παλαιμάχων,εκπροσώπων παλαιμάχων, εκπροσώπων συλλόγων και φίλων του Συλλόγου.
Μέλη του Δ.Σ ενημέρωσαν για την ιστορική πορεία της Δόξας από το ξεκίνημα της ως και σήμερα. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους διατελέσαντες προέδρους της Δόξας,στους χορηγούς και στους παλαίμαχους που ξεχώρισαν. Στο μουσείο εκτίθενται σπάνιες φωτογραφίες,φανέλες,αναμνηστικά,μετάλλια και φωτογραφίες όλων των διατελέσαντων προέδρων και των χορηγών.
Την Δημοτική Αρχή Αγρινίου εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Κολοβός και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου.
 

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2776 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.