Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:37 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 23:18

Μαρτίνς: «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο και έως τότε έχουμε πολλά να πετύχουμε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον Ζοσέ Σα, το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, τους στόχους του αλλά και την ψυχή των παικτών του.

Ο Μαρτίνς είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Έχετε επτά βαθμούς διαφορά. Σας δίνει κάποιο αβαντάζ να δώσετε πλέον μία προτεραιότητα σε Ευρώπη ή Κύπελλο; Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολλά ματς και 30 βαθμούς διεκδικήσουμε. Και πολλά είναι ντέρμπι. Δεν αλλάζει ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τους αγώνες. Μας ενδιαφέρουν όλες οι διοργανώσεις και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από εδώ και πέρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε δύο γκολ από παίκτες που έχουν δεχθεί σκληρή κριτική. Εσείς τους έχετε στηρίξει. Ένα σχόλιο για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές... Είναι αλήθεια πως η κριτική αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου. Πάντα δέχονται οι παίκτες κριτική. Οι συγκεκριμένοι έχοτυν δείξει πως έχουν δυνατή ψυχολογία και ξεπερνούν οτιδήποτε ακούγεται. Ιδιαίτερα ο Μπουχαλάκης δουλεύει καθημερινά και συνεχώς βελτιώνεται. Παίζουνε με την ψυχή τους και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Όποιος είναι παίκτης του Ολυμπιακού αφήνει την κριτική στην άκρη και συνεχίζει να δουλεύει. Η ομάδα παίζει πάντα με τη ψυχή της. Η ένταση σήμερα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά πάντα ελέγχαμε τον αγώνα.

Δύσκολη νίκη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ήταν και αρκετά δυνατός στο παιχνίδι του; Ο Παναιτωλικός έπαιξε χαμηλά στην άμυνά του. Αυτό από εμάς χρειαζόταν υπομονή. Την είχαμε κάποιες στιγμές, όχι σε όλες. Δεν είχαμε φρεσκάδα και είχαμε αρκετά προβλήματα.

Τόσο ο Μαντί όσο και ο Μπουχαλάκης. Δεν είχαμε μαζί μας τον Γκιγιέρμε ή τον Καφού. Παρόλα αυτά καναμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με έξυπνο τρόπο και υπομονή. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε παρά μόνο μία φορά. Επίσης ο Ελ Αραμπί είχε προβλήματα στο παιχνίδι. Τα περιμέναμε αυτά τα προβλήματα. Αλλά δεν περιμέναμε τον Παναιτωλικό να παίξει αμυντικά. Πρώτη φορά τον είδαμε τόσο κλειστά. Προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να μας εμποδίσει αλλά τα καταφέραμε. Όσον για την σκληρότητα του Παναιτωλικού σε γενικές γραμμές ήταν μέσα στα όρια. Εκτός από την φάση του Σα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έγινε επίτηδες, αλλά ήταν μεγάλη απροσεξία και ήταν κάτι επικίνδυνο. Αυτές οι φάσεις πρέπει να ελέγχονται στο VAR για να τιμωρούνται οι παίκτες. Επίσης να τονίσουμε ότι ο Σα ήταν πρωταθλητής κουράγιου. Είχε σημαντικό τραυματισμό και δεν δέχτηκε να γίνει αλλαγή. Γιατί ήξερε ότι χρειαζόμασταν τις αλλαγές για να ξεκουράσουμε παίκτες. Και στο ημίχρονο τον ρωτήσαμε και είπε όχι.

Δεν είναι μόνο οι Μασούρας, Μπουχαλάκης αλλά και εσείς έχετε ακούσει αρκετά. Πριν το ματς με την Άρσεναλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης σας μίλησε για τον αγώνα. Μήπως είπατε κάτι άλλο για το μέλλον σας; Η κριτική μου φαίνεται φυσιολογική. Υπάρχει πάντα. Όπως απαντάω για τους παίκτες το ίδιο λέω και για εμένα. Καλοδεχούμενη η κριτική όταν δεν είναι κακία. Έχουμε άλλα πράγματα να ασχολούμαστε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν. Πράγματι μου είπε ότι πιστεύει στην ομάδα όπως και εμείς. Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Μάιο και μέχρι τότε έχουμε πολλά να πετύχουμε.

Βλέπουμε τον Σα να παίζει έχοντας ανοίξει το κεφάλι του. Ο Βαλμπουενά μπαίνει σε ένα ματς με τον Παναιτωλικό και δίνει δύο ασίστ. Ο Φορτούνης ζητάει συγνώμη μετά από ένα λάθος. Όλα αυτά δείχνουν την ψυχοσύνθεση της ομάδας; Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Φαίνονται όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουμε δείξει το πνεύμα της ομάδας και ότι τα δίνουν όλοι και όλα για την ομάδα. Έτσι περνάει και το μήνυμα αυτό προς τα έξω. Δεν έχουμε να πούμε και πολλά γιατί τα δείχνουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ποια η διαχείριση που έχετε στο μυαλό σας για τη συνέχεια των αγώνων, όσον αφορά στην κούραση των παικτών; Καλή η ερώτηση. Θα δούμε. Προσπαθούμε να το καταφέρουμε κάθε εβδομάδα. Προσπαθούμε να δίνουμε ξεκούραση το κάναμε με τον Τσιμίκα και με τον Γκιγιέρμε. Θα χρειαστεί με τον Μπουχαλάκη. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να το πετύχουμε αυτό. Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και χρειαζόμαστε απ' όλους κουράγιο. Πέρσι που κάναμε διαχείριση με την Λαμία δεχτήκαμε κριτική. Δεχόμαστε την κριτική και θα υπάρξουν στιγμές που πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τους Σουντανί & Μπρούνο. Έχουμε 22 παίκτες και θα πρέπει να τους διαχειριστούμε για το καλό της ομάδας.

Πόσο σας δυσκόλεψε η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού; Οι αλλαγές σας ήταν αυτές οι οποίες έδωσαν τις λύσεις; Και επίσης ξεχωρίσατε κάποιον παίκτη από τον αντίπαλο; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να αναλύσουμε αρκετά την ομάδα του Παναιτωλικού. Ασχολούμαστε όμως με την δική μας ομάδα. Δεν μελετάμε ατομικά τους παίκτες των αντιπάλων μας. Μετράμε τις δικές μας δυνάμεις. Αν είχε μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί ή αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναιτωλικός έπαιξε για πρώτη φορά τόσο κλειστά και μας δυσκόλεψε. Άργησε να έρθει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το γκολ και εκεί πλέον λύθηκαν τα πράγματα για εμάς. Είδαμε και τον Παναιτωλικό κάπως κουρασμένο. Αλλά ήμασταν και εμείς κουρασμένοι, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αναγκάζει τους αντιπάλους να υποχωρούν και άψογη τακτικά. Έχει παίκτες που τα δίνουν όλα και έχει πνεύμα που δεν τα παρατάει ποτέ. Σημαντικό χαρακτηριστικό μας είναι ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Είμαστε μία ομάδα η οποία έχει δεχτεί μόλις 9 γκολ και δεν παίζουμε αμυντικό ποδόσφαιρο, αλλά επιθετικό.

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 2089 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.