Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 22:35

Xάβος: Ο Παναιτωλικός με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν φοβάται κανένα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για την εικόνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό και σχολίασε την φάση με τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα από τον Άντονι Μουνιέ.

Ο Χάβος αρχικά σχολίασε ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του με την Άρσεναλ. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να φέρνουν επιτυχίες οι ομάδες μας.

Αλλάξαμε το σχηματισμό και πήγαμε σε 3-4-3 και ήμασταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι μη επιτρέποντας στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει φάσεις. Θεωρώ ότι δεχτήκαμε γκολ σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Με την τριάδα πίσω και τον σχηματισμό επιλέξαμε να αλλάξουμε το σχηματισμό μήπως μπορέσουμε και κάνουμε κάτι μπροστά. Χάσαμε τη μπάλα και στα δύο γκολ ενώ την είχαμε εμείς. Σε ανοιχτό γήπεδο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε τελειώσει.

Είναι κρίμα γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Όταν επιλέγεις στο Καραϊσκάκη να παίξει με 3-4-3 είναι λογικό να μην είσαι επικίνδυνος μπροστά. Ο κάθε σχηματισμός έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του».

Μετά είπε για:

Το εάν ο Παναιτωλικός έπαιξε αντιποδόσφαιρο: Δεν διέκρινα επιθετικότητα. Και ο Μουνιέ διακρίνεται για το ήθος του δεν νομίζω ότι έχει πρόθεση. Θα τη δω τη φάση και επειδή γνωρίζω το ήθος του Μουνιέ δεν νομίζω ότι έχει πρόθεση στην φάση.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα: Ο Παναιτωλικός μπορούσε και δικαιούται να έχει περισσότερους βαθμούς. Σε πάρα πολλά παιχνίδια αξίζαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ στο 94’. Ο Παναιτωλικός σε όποιο γήπεδο παίζει, παίζει για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο και δεν μπορείς να αφήσεις κανένα παιχνίδι. Συμβόλαιο με τη νίκη δεν υπέγραψε κανένας. Από τη θέση 7 και κάτω δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο Παναιτωλικός με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν φοβάται κανένα. Δεν είδα σκληρό παιχνίδι.

Την διαφορά με τον Πανιώνιο: Σιγουριά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Απλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου με αυτά που δείχνει.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1985 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.