Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:21 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 21:55

Συμβούλιο στη Λίγκα και μετά η κλήρωση για τα play offs – Άγνωστη η ημερομηνία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωτάθλημα τελείωσε αλλά για να αρχίσουν τα play offs και τα play out, θα πρέπει να προηγηθεί διοικητικό συμβούλιο στη Σούπερ Λιγκ και επικύρωση της βαθμολογίας. Στις 8/3 είναι προγραμματισμένη η σέντρα. Τα ερωτηματικά που υπάρχουν.

Η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε αλλά για να γίνει η σέντρα στα play offs που είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/3) υπάρχουν ορισμένες… λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Για να γίνει η σέντρα λοιπόν, θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει από την Τετάρτη 4/3 και έπειτα.

Υπάρχει βέβαια, η εκκρεμότητα με τις αποφάσεις του Πειθαρχικού Οργάνου για τη μετοχική σύνθεση της Ξάνθης και την φερόμενη πολυιδιοκτησία της ακριτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, οι αποφάσεις για τις οποίες δεν έχουν εκδοθεί ακόμη (κάτι τέτοιο πάντως, αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας). Είναι λοιπόν, πολύ πιθανό να υπάρξει θέμα με την επικύρωση της βαθμολογίας που μπορεί να σημαίνει και μπλόκο στη σέντρα των play offs.

Δεν θα πρέπει τέλος, να αποκλειστεί και θέμα αναβολής αγώνων λόγω του κορωνοϊού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, άλλωστε, το έχει αφήσει ανοιχτό αν και οι αγώνες το Σαββατοκύριακο σε όλα τα αθλήματα, έγιναν κανονικά.

Όλα λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας.

Οι ημερομηνίες των 10 αγωνιστικών των play offs (θέσεις 1-6) είναι: 8/3, 15/3, 22/3, 5/4, 12/4, 26/4, 3/5, 9/5, 13/5, 17/5.

Για τα play out (θέσεις 7-14) οι ημερομηνίες των επτά αγωνιστικών είναι: 15/3, 22/3, 5/4, 12/4, 26/4, 3/5, 10/5.

Α.Π.

sdna.gr

Διαβάστηκε 2007 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.