Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:50 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 14:10

Κ19: Εύκολα ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0, για την 26η αγωνιστική της Super League U19.

Μόλις στο 3’ ο Τσέλιος είχε σουτ μέσα από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αντιδρά σωστά, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δημιούργησε τις συνθήκες για τον Σουρλή δύο λεπτά μετά, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει κόρνερ.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Κεραμίδας συνδυάστηκε υπέροχα με τον Σουρλή, που στρώνοντας του με τακουνάκι, έδωσε τη δυνατότητα στον πλάγιο μπακ του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής!

Καρέ – Καρέ η αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Στο 15ο λεπτό Σουρλής και Φέκκας συνδυάστηκαν με τον αρχηγό των Πειραιωτών να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 από πολύ κοντά.

Διαβάζεται τώρα  Βγήκε νικητής από το… ροντέο του Ρέντη ο Ολυμπιακός!

Η πίεση των “ερυθρολεύκων”, καρποφόρησε εκ νέου στο 41’, μετά από ωραία προσπάθεια και πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος. Ο Μπουλάρι ανέλαβε την εκτέλεση και στέλνοντας τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού στην άλλη γωνία, έγραψε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να τριπλασιάσει το προβάδισμά του στο 52’, με τον Τσέλιο να αστοχεί από καλή θέση. Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Νικοπολίδη αντέδρασαν σωστά από εκεί και πέρα στην πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι Αγρινιώτες, με τον Νικόλη να έχει σωστή θέση και να διώχνει πάνω στη γραμμή σουτ των αντιπάλων, ενώ στο 71’ ο Καραργύρης αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Μπελεβώνη.

Διαβάζεται τώρα  Διέσυρε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ! (photos)

Οι “ερυθρόλευκοι” έβγαλαν αντίδραση μετά από αυτό το διάστημα και θα μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη κι άλλων τερμάτων. Κατσαβάκης και Μαρτίνης δεν μπόρεσαν να στείλουν υπό καλές προϋποθέσεις την μπάλα στα δίχτυα στο 73’ και στο 74’ αντίστοιχα, ενώ Τσέλιος στο 85’ και Ντότης στις καθυστερήσεις.

Φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Μαρτίνης, Νικόλης, Μποσκουίδης, Κεραμίδας, Μπέλιτς, Φέκκας, Σουρλής (Κατσαβάκης 46’), Τσέλιος, Αρσενίδης, Μπουλάρι (Ντότης 77’).

Παναιτωλικός: Αναμένεται

talentabout.gr

Διαβάστηκε 2018 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.