Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 23:55

Ναύπακτος: Τη δημιουργία Ολοήμερου αθλητικού οικολογικού σχολείου προτείνει η τοπική κοινότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ομόφωνη απόφασή της η Κοινότητα Ναυπάκτου προτείνει τη δημιουργία Ολοήμερου Αθλητικού Οικολογικού Σχολείου στην Ναύπακτο για την ολοήμερη απασχόληση των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σκοπός του προγράμματος θα είναι η αθλητική αγωγή, η διαμόρφωση αθλητικού πνεύματος, η άμιλλα, η ανιδιοτέλεια και η δικαιοσύνη που όλοι επιθυμούμε να αποτελούν τα βασικά ιδανικά των παιδιών μας στη σύγχρονη εποχή. Οι δραστηριότητές του θα αφορούν κατά κύριο λόγο σε θαλάσσια σπορ και θα προωθούνται δράσεις ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος.

Η διάρκεια του Σχολείου θα είναι δίμηνη και πρόκειται για πρόγραμμα που ήδη εφαρμόζεται στον Δήμο Χανίων με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση από την πλευρά των παιδιών.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.