Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 17:32

Νέες θέσεις εργασίας: Ζητούνται άτομα από το Αγρίνιο για μεγάλα ξενοδοχεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες – Που θα στείλετε βιογραφικό

Εταιρεία προσλαμβάνει άτομα από το Αγρίνιο για σερβιτόρους / βοηθούς σερβιτόρων, καμαριέρες και μάγειρες για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι θέσεις εργασίας:

Σερβιτόροι / Βοηθοί Σερβιτόρων
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι / βοηθοί σερβιτόρων με προϋπηρεσία και γνώση Αγγλικών για πλήρη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά, Χαλκιδική κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχονται διατροφή, διαμονή και καλές μηνιαίες αποδοχές. Τηλ. 6970 059271. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Καμαριέρες (καλοκαιρινή σεζόν)
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καμαριέρες από την πόλη του Αγρινίου με σχετική προϋπηρεσία για πλήρη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά και Χαλκιδική κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχονται διαμονή, διατροφή και καλές μηνιαίες αποδοχές. Τηλ. 6970 059271. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μάγειρες Α, Β, Γ / Καλοκαιρινή Σεζόν
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ μάγειρες με πτυχίο και προϋπηρεσία για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχονται ανταγωνιστικές μηνιαίες αποδοχές, διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6970 059271. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (28/2) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

https://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2020/02/anaggelia840.jpg

agriniovoice,gr

Διαβάστηκε 3147 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.