Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 18:04

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι Μεσολογγίτες Ζέρβας και Γκασούκας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωταθλητές Κυκλάδων 2019-2020 μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων στέφθηκαν οι Μεσολογγίτες ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού Δημήτρης Ζέρβας και Χρήστος Γκασούκας.

Και οι δυο βρίσκονται στην Νάξο από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς, και υπό την καθοδήγηση του γνωστού μας από το πέρασμα του από ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας προπονητή Δημήτρη Σκούνα πανηγύρισαν και μαθηματικά το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου που τους οδηγεί αυτόματα τη νέα χρονιά στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Αξιοθαύμαστη και η παρουσία και των δυο ποδοσφαιριστών, καθώς ο μεν Ζέρβας μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 αγώνες, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γκασούκας έχει σημειώσει μέχρι σήμερα 13 τέρματα, εκ των οποίων τα 5 στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Πάγου και πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1064 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.