Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 18:19

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO GREECE & OENOTELIA 2020», 7 έως 9 Μαρτίου 2020 Metropolitan Expo Center.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για πέμπτη  συνεχόμενη χρόνια, στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη.

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, το σημαντικότερο εμπορικό Φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας και σίγουρα το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Νότια Πύλη της Ευρώπης. Ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό του στο κτίριο 1 (Hall 1) STAND  Β30 -C20, όπου επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.