Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 18:15

Συναυλία με το Μουσικό Σύνολο «Ηχώ» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 (19:00) στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιεί συναυλία με το Μουσικό Σύνολο «Ηχώ» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου (Αίθουσα Γλυπτοθήκης). Ώρα έναρξης της εκδήλωσης θα είναι η 7η απογευματινή, με είσοδο ελεύθερη.

Η Σύνθεση των μουσικών κομματιών έγινε από τον υπεύθυνο της ορχήστρας τον Γεώργιο Αθανασόπουλο. Το μουσικό σύνολο «Ηχώ» απαρτίζεται από τους παρακάτω μουσικούς:

Στη Λύρα : Γκόλφη Κατερίνα, Γκούμα Αμαλία, Γκουτσέλης Νικόλαος, Καρναβιά Σταυρούλα, Καρναβιάς Παναγιώτης, Λιοπύρη Ελένη – Ραφαέλα, Μιχαλοπούλου ΄Ελενα, Μπέστιας Στέφανος,  Σαμαράς Ανδρέας, Τζίμα Παρασκευή, Καραγεώργος Σέργιος, Λουκοπούλου Μυρτώ.

Στο Λαούτο: Παρασκευοπούλου Μίρκα, Ράπτη Ζένια, Κουτσουπιάς Θεόδωρος, Λιάλιος Δημήτρης, Μπέστιας Θανάσης, Παλάσκα Βάγια.

Στο Ούτι: Ουρανής Γιάννης, Σισμανίδης Λεωνίδας.

Στο Μαντολίνο: Δασκαλή Ραφαέλα.

Στο Βιολί: Πετσινού Βικτώρια.

Στο Κανονάκι: Ζαρκάδα Δέσποινα, Τσέλιου Ελένη.

Στο Σαντούρι: Κωστοπούλου Φωτεινή.

Στο Βιολοντσέλο: Βλάχου Αμαλία, Κωνσταντινίδη Αντιγόνη, Τσόλκα Μαρία.

Διαβάστηκε 1760 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.