Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:03

Σκάκι: 4ο “rapid φιλίας” στη Ναύπακτο με ρεκόρ ομάδων (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ρεκόρ συμμετοχής ομάδων πραγματοποιήθηκε το 4ο τουρνουά σκακιού “rapid φιλίας”.

Στο τουρνουά σκακιού που έγινε πλέον θεσμός, με την ονομασία “Διασυλλογικό rapid φιλίας Ναυπάκτου”, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Α.Σ.Ο. Ναυπάκτου “ΕΠΑΧΤΟΣ”, σημειώθηκε ρεκόρ διαγωνιζομένων ομάδων που έφτασαν τις 19.

Από οκτώ διαφορετικές πόλεις (Αγρίνιο, Άρτα, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Ναύπακτο, Πάτρα, Πρέβεζα και Πύργο) σχεδόν όλοι οι Σκακιστικοί Σύλλογοι της Δυτικής Ελλάδος, μικροί και μεγάλοι, αξιόλογοι αθλητές (μέχρι και FIDE Μαιτρ ο Ρώσος Melikhov) έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στον άνετο και πολυτελή χώρο του Nafs hotel, το πλέον ευγενές άθλημα, στο πνεύμα της φιλίας που πρεσβεύει ο Σύλλογος της Ναυπάκτου με άριστη όπως πάντα φιλοξενία.

Στο χώρο των αγώνων παρευρίσκονταν και ο οκτάκις πρωταθλητής Ελλάδος Χριστόδουλος Μπανίκας.

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών με το εντυπωσιακό 11/12 βαθμούς ήταν ο νικητής και ακολούθησαν η ΝΕ Πάτρας και η ΕΑ Πάτρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

http://chess-results.com/tnr513632.aspx?lan=1

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1982 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.