Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 18:09

Ο Πρόεδρος του Μύτικα δίνει το καλό παράδειγμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα Δημήτρης Φάρρος, επιλέγει ένα σημείο του Μύτικα και με προσωπική του εθελοντική εργασία το καθαρίζει από τα σκουπίδια που βρίσκονται διάσπαρτα στις πλευρές των δρόμων, τα οποία τα πετάνε άνθρωποι χωρίς περιβαλλοντική συνείδηση και είναι κυρίως πλαστικά μπουκάλια και σακούλες.

Με εξοπλισμό το αγροτικό του αμάξι, με γίγα σακούλες σκουπιδιών, αλλά κυρίως με την όρεξη και το μεράκι που τον διακρίνει, ξεκινά μεσημεριανές ώρες και μετά από 2-3 ώρες η διαδικασία τελειώνει. Αυτή την Παρασκευή επέλεξε να καθαρίσει την είσοδο του Μύτικα από τον νέο οικισμό Παναγούλας.

Το αποτέλεσμα δέκα σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες αφού τις έδεσε, τις μοίρασε στους κάδους που βρίσκονται διασκορπισμένοι στο συγκεκριμένο σημείο.

Η εθελοντική του προσφορά αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και καλό θα είναι όλοι μας να ενεργοποιηθούμε, πολλοί από λίγο, γιατί εκτός από τις ευθύνες που έχει για την καθαριότητα κάθε τόπου η εκάστοτε δημοτική αρχή, ευθύνες έχουν και οι πολίτες και αυτό δεν το λέμε για πρώτη φορά.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.com

Διαβάστηκε 606 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.