Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:34

Κούλουμα στον Άγριλο που από φέτος… ανήκει στους δημότες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Σας προσκαλούμε την Καθαρά Δευτέρα σε έναν μοναδικό χώρο, στον Άγριλο. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με παραδοσιακή μουσική και χορό» αναφέρει στο σχετικό κάλεσμα ο δήμος Αμφιλοχίας καταλήγοντας με κεφαλαία γράμματα να εξηγήσει την επιλογή: «γιατί ο Άγριλος ανήκει στους δημότες».

Είναι ουσιαστικά μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα που κάνει ο δήμος Αμφιλοχίας από κοινού με τον όμορο δήμο  Ακτίου – Βόνιτσας, να συνδιοργανώνουν τα Κούλουμα στον χώρο του παλιού στρατοπέδου, όπου η Κυβέρνηση προορίζει για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων. Μόνο που ο Άγριλος ανήκε και πέρυσι και πρόπερσι στους δημότες… Έστω και με καθυστέρηση ο δήμος της περιοχής «διεκδικεί» αυτό που του ανήκει. Και αν δεν επιταχθεί το ακίνητο για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες, καλό θα ήταν να προχωρήσει η αξιοποίησή του.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 787 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.