Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 18:31

Οι «Εχθροί εξ αίματος» στο 2ο ΕΠΑΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την εφηβική σκηνή του Δη.Πε.Θε.

Την εφηβική σκηνή του Δη.Πε.Θε. με την θεατρική παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά υποδέχτηκε το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το σχολείο σημειώνει:

“Παχύ και λεπτό έντερο, δυο στενά συνδεδεμένοι εργάτες του σώματος, που βιώνουν το φόβο του θανάτου και αναζητούν την αλήθεια για το τι συμβαίνει και ο οργανισμός καταρρέει, μαζί με το πονηρό νεφρό που προσπαθεί να τους εξαπατήσει, ώστε να μην στασιάσουν και δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικείμενη μεταμόσχευσή του, μας ξεσήκωσαν, στρίβοντάς μας τα έντερα από το γέλιο.

Ήταν μία παράσταση που οι μαθητές μας απόλαυσαν. Κωμωδία, δράμα και σάτιρα, όλα σε ένα δρώμενο με αξιόλογους νέους ηθοποιούς και εμπνευσμένους σκηνοθέτες, βασισμένο στην ευφυή πένα του Αρκά. Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της παράστασης για τις όμορφες στιγμές που μας προσέφεραν, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το θέατρο είναι το πιο πρόσφορο διδακτικό μέσο για να θιγούν εύστοχα με χιούμορ ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν όλους μας, όπως καταχρήσεις, μεταμόσχευση, σχέσεις εργατών και εξουσίας, κοινωνικές σχέσεις, αγάπη, εμπιστοσύνη, προδοσία…”

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.