Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 18:10

To νέο διοικητικό συμβούλιο του “Παναγία Ελεούσα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στην Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου στο Μεσολόγγι.

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι η ακόλουθη:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος Σαμαντά Διονυσία
Αντιπρόεδρος Χατζή Τσαμπάζη Μαρία
Γραμματέας Καρατζογιάννη Ασπασία
Ταμίας Χρονοπούλου Μαρία
Μέλος –Ταμίας Β’ Ρουπάκη Θεοδώρα
Μέλος Ρόμπολα Αμαλία
Μέλος Παπασάικας Βασίλειος

Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος Μαστρογεωργίου Γεώργιος
Μέλος Αγγέλη Μαρίνα-Μαρία
Μέλος Μπόκας Αλέξανδρος

Σε ανακοίνωση του το νέο διοικητικό συμβούλιο αναφέρει:
«Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμότατα το μέλος του Δικηγορικού της Ι.Π. Μεσολογγίου κα Αικατερίνη Χριστογιάννη για την εθελοντική της παρουσία ως δικαστικού αντιπροσώπου στη διαδικασία των αρχαιρεσιών καθώς και για συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή τους.
Ευχαριστούμε τα μέλη και όλους τους πολίτες των πόλεων Μεσολογγίου, Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1043 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.