Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 17:57

Aκόμη στο συρτάρι της Πρυτανείας ο φάκελος για το ΔΠΠΝΤ;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύς λόγος έχει γίνει στο Αγρίνιο για την αστοχία της κατάργησης του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών το οποίο ουσιαστικά διαδέχτηκε το νεοϊδρυθέν Τμήμα ιστορίας Αρχαιολογίας.

Ο αγώνας των φοιτητών για την επανίδρυση του τμήματος και η πίεση των αυτοδιοικητικών αρχών οδήγησαν την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και τη Σύγκλητο να λάβουν απόφαση υπέρ της επανίδρυσης του Τμήματος

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σχετικός φάκελος παραμένει στο συρτάρι της Πρυτανείας και δεν έχει διαβιβαστεί αρμοδίως στο υπουργείο Παιδείας, δεν έχει υποβληθεί στη νέα Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης («ΕΘΑΑΕ»), η οποία θα γνωμοδοτήσει για την αναγκαιότητα ύπαρξης του Τμήματος.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό στους κόλπους των φοιτητών που αναμένουν τη συνέχεια. Ίσως για το λόγο αυτό o Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός, απέστειλε σχετική επιστολή στην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 4572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 01:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.