Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 12:52

Επιστρέφουν από την Ιταλία οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS 15 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου βρίσκονται στην γειτονική χώρα από τις 19 Φεβρουαρίου. Η εξάπλωση του κορωνοϊού ωστόσο αναγκάζει μαθητές και καθηγητές που τους συνόδευαν να επιστρέψουν άμεσα.

Για προληπτικούς λόγους το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε τα δέκα ελληνικά σχολειά που βρίσκονται στην Ιταλία, μεταξύ αυτών και το 1ο ΕΠΑΛ να επιστρέψουν άμεσα, με αποτέλεσμα η ελληνική πρεσβεία στην γειτονική χώρα να είναι σε εγρήγορση με σκοπό την εύρεση εισιτηρίων για την επιστροφή των μαθητών.

Το θετικό για τους μαθητές του Αγρινίου είναι ότι βρίσκονται στη Ρώμη, όπου ο κορονοιός δεν έχει εξαπλωθεί όπως στην βόρεια Ιταλία, την περιοχή του Μιλάνου. Παράλληλα, ακυρώθηκε και η εκδρομή του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου στην Γαλλία μέσω της Ιταλίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 947 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.