Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:45

Η λίμνη στο επίκεντρο του forum ορεινής Τριχωνίδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο του Forum Ορεινής Τριχωνίδας που θα διοργανωθεί από 20-22 Μαρτίου 2020 στο Ξενοδοχείο Αλθαία στο Πετροχώρι Αιτωλοακαρνανίας, θα διοργανωθεί ειδική συνεδρία το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 18:00 με θέμα η αξιοποίηση της Λίμνης Τριχωνίδας και των ιαματικών πηγών.

Βασικοί εισηγητές θα είναι οι κ. κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης Καθηγητής,Πρόεδρος της Ακαδημίας Ιαματικών Πηγών και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας,ο Γιάννης Σελιμάς Περιβαλλοντολόγος Msc Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη,Συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου -Ακαρνανικών Όρων ενώ θα παρέμβει η Υπεύθυνη για τον Ιαματικό Τουρισμό του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου.
Τρεις μέρες η Τριχωνίδα και η ευρύτερη περιοχή του Ορεινού Απόκουρου στο επίκεντρο των εργασιών του Forum Ορεινής Τριχωνίδας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 6994201198.
 
sinidisi.gr
 
Διαβάστηκε 1420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.