Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:19 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 18:07

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάκης Χάβος: Δίκαιο αποτέλεσμα, μεγάλος παίκτης ο Φάρλει Ρόσα

Εμφανώς ανακουφισμένος ήταν ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-0. Έκανε λόγο για δίκαιη νίκη της ομάδας του ενώ εξήρε και την ποιότητα του σκόρερ Ρόσα.

Αναλυτικά ανέφερε:”Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα έπαιζε στο δικό της μισό με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα και δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Στο πρώτο μέρος όμως ήμασταν νευρικοί αν και είχαμε δυο ευκαιρίες προς το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς ανώτεροι, πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Φάρλει και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο».

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση και το γκολ του Ρόσα ο Μ. Χάβος είπε: «Ο Φάρλει είναι μεγάλος παίκτης. Νομίζω φεύγοντας από τον Παναιτωλικό έχασε κάπου την αύρα του αλλά ερχόμενος ξανά σε εμάς δείχνει ότι είναι για υψηλότερο επίπεδο».

Π.Κ.

Κοροπούλης: Το ματς κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών του Παναιτωλικού

Ειλικρινής αν μη τι άλλο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου Δ. Κοροπούλης που τόνισε ότι το παιχνίδι έκρινε η ποιότητα του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Στα μέσα της εβδομάδας η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσω την ομάδα. Ευχαριστώ τα παιδιά που τήρησαν το πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών του Παναιτωλικού και θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη για τη δουλειά που κάνουν».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Πανιώνιος μπορεί να καλύψει τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Παναιτωλικό στα playout:
«Είμαι νέος προπονητής και δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προπόνηση της επόμενης ημέρας και όσο δύσκολο και αν είναι το έργο μας θα το παλέψουμε».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 2064 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.