Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 11:05

Fantasy Super League: Ο Ντάουντα η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 25η Αγωνιστική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αμπιόλα Ντάουντα, o οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε έξι αγώνες με τη φανέλλα του Παναιτωλικού,  είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 25η αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει αποκτηθεί από 165 νέους προπονητές για την 25η αγωνιστική ενώ συνολικά το 2% των μάνατζερ τον έχουν επιλέξει στην ομάδα τους.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα, καθώς 122 νέοι παίκτες τον επέλεξαν στην ομάδα τους ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Αμρ Ουάρντα της ΑΕΛ, με 115 νέους προπονητές να τον «αγοράζουν» για την 25η αγωνιστική της Super League.

Την πρώτη πεντάδα με τις δημοφιλέστερες «αγορές» συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λίντσει Ρόουζ (109) και Μπρούνο Γκάμα (100).

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2016 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.