Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:29

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Αγγλικής στο 5ο Λύκειο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απ’ το Μορφωτικό τμήμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας

Εισαγωγική επιμόρφωση/ενημέρωση των εκπαιδευτικών Αγγλικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου στο 5ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

Η επιμόρφωση υλοποιήθηκε απ’ τη Μαρκέλλα Καράγιωργα, Σύμβουλο προγραμμάτων Αγγλικής Γλώσσας και υποτροφιών της Αμερικάνικης Πρεσβείας, σε συνεργασία με τον Γρηγόριο Σκιαδά, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) Αγγλικής Δυτικής Ελλάδας.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο εφαρμογής και ανάπτυξης του στρατηγικού σχεδιασμού 2018-2021 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας.

Αφορούσε σε θέματα διδακτικής των Αγγλικών, στην προοπτική αξιοποίησης προγραμμάτων που είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στις υποτροφίες και επιχορηγούμενες δράσεις για εκπαιδευτικούς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους τρόπους πρόσβασης σε ελεύθερο διδακτικό υλικό.

Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον απ’ τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, αλλά και από μαθητές του σχολείου, που συμμετείχαν σε κάποιους από τους διαγωνισμούς της Πρεσβείας.

Παρόμοιες δράσεις υλοποίησαν ο κ. Σκιαδάς με την κα. Καράγιωργα σε Ναύπακτο και Πάτρα.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1524 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.