Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:21

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και την περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θ’ απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ενδεικτικές θέσεις:

1) Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ανταλλακτικά Παπαχρήστος ζητάει πωλητή ανταλλακτικών, με απαραίτητη προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

2) Η Εταιρεία Διανομών ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΕΠΕ, με έδρα το Αγρίνιο, ζητεί οδηγό – διανομέα με επαγγελματικό δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και απόφοιτος Λυκείου, έως 35 ετών. Θέληση για μάθηση και ικανότητα εξέλιξης. Αποστείλατε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 26410 55256.

3) Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Family Bakery Θωμόπουλος ζητά να προσλάβει:
1) πωλήτρια για το αρτοποιείο-καφέ στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου, με προϋπηρεσία και μεταφορικό μέσο.
2) βοηθό παραγωγής και delivery για το κατάστημα στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου.
Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 26410 50802 (εσωτ. 1).

4) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα για εργασία σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών Νεάπολης Αγρινίου. Τηλ. 26410 56720.

5) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άμεσα γραφίστας και πωλητής πλήρους απασχόλησης, πενθήμερη εργασία, με πολύ ικανοποιητικές αμοιβές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 26410 39483 ή ν’ αποστείλουν βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

6) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ – Η εταιρεία “ΔΥΝΑΜΗ” ζητεί έμπειρο πωλητή και πωλητή για πωλήσεις X-VAN, για την προώθηση επώνυμων προϊόντων. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως 40 ετών, γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, ευχάριστη εμφάνιση, δυνατότητα επικοινωνίας και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 26410 48900.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (21/2) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

https://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2020/02/839.jpg

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2867 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία