Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 13:50

Παρατείνεται για μία εβδομάδα η υποβολή προτάσεων για δράσεις στο πλαίσιο του εορτασμού 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή προτάσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Δεδομένου ότι εκδηλώνεται σημαντική ανταπόκριση από πλήθος φορέων και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους αποφασίστηκε η νέα καταληκτική ημερομηνία να είναι η Τρίτη  3 Μαρτίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα

www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/diabouleuseis/item/12961-proskisi2020 2021.html

της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης, η οποία γίνεται με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας που αποστέλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Με στόχο να εμπλακούν όσο το δυνατό περισσότεροι φορείς στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δράσεων, παρατείνουμε κατά μία εβδομάδα την προθεσμία υποβολής προτάσεων. Προσανατολισμός μας είναι η Δυτική Ελλάδα να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, ώστε μέσα από αυτή την καταγραφή και ανασκόπηση της ιστορίας μας,  να υπάρξει μια καινούργια αφετηρία που θα αναδείξει προς κάθε κατεύθυνση το χθες, το σήμερα και το αύριο του τόπου μας» δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βοηθός Περιφερειάρχη για το Συντονισμό των Εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, Ανδρέας Φίλιας.

Διαβάστηκε 855 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 14:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.