Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 17:25

Μεσολόγγι: Επανέρχεται δριµύτερος ο Ηµιµαραθώνιος Αγώνας Δρόµου Λιµνοθάλασσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διοργάνωση εντάχθηκε στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ – Στόχος η εξωστρέφεια και η καλύτερη προβολή

Mε πολύ καλύτερες προοπτικές «τρέχει» πλέον προς την τέταρτη υλοποίησή του ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Η ημερομηνία του αγώνα έκλεισε πλέον και εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, γεγονός που διανοίγει τελείως διαφορετικούς ορίζοντες αφού αποκτά ακόμη μεγαλύτερο κύρος εντός του δρομικού κινήματος το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει απογειωθεί. Οι προσπάθειες του ικανότατου συλλόγου Δρομέων Μεσολογγίου στέφθηκαν με επιτυχία και πλέον είναι στο χέρι της πόλης και του δήμου να το πάρει, να το αναπτύξει και να καθιερώσει ένα μεγάλο event που μπορεί να συγκεντρώνει ακόμη και 3.000 επισκέπτες επί διήμερο στην πόλη.

Τις προάλλες επισκέφθηκε το Μεσολόγγι για να δει και να πιστοποιήσει την διαδρομή το στέλεχος του Γραφείου Μαραθωνίου και έμπειρος προπονητής, Γιώργος Δούσης, ένας από τους 140 ανθρώπους παγκοσμίως που μετρούν και αξιολογούν τέτοιες διαδρομές.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 2039 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.