Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 21:15

Τέλος ο Παπαβασιλείου από Πανιώνιο – Με Κοροπούλη στο Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Νίκι Παπαβασιλείου. Με Κοροπούλη στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό οι «κυανέρυθροι».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκι Παπαβασιλείου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από μόλις πέντε μήνες παρουσίας στον «κυανέρυθρο» πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός είχε δεχτεί πρόταση από την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα και σε συνδυασμό με την δύσκολη κατάσταση την οποία βίωνε στον Πανιώνιο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Πλέον οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με τον τεχνικό της Κ-19Δημήτρη Κοροπούλη να αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οσο για τον αντικαταστάτη του; Ενα όνομα που έχει πολλές συμπάθειες στην Πλατεία είναι αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου που είχε απασχολήσει και παλιότερα χωρίς όμως οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε γάμο.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.