Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 00:19

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα κυπέλου με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου (18:15) με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα όλες τις προηγούμενες μέρες είχε μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και φόρτσαρε για την επιστροφή του. Πράγματι, ο Πορτογάλος φορ επανέρχεται μετά από αρκετό διάστημα στην αποστολή της ΑΕΚ (τελευταία του συμμετοχή ήταν πριν από σχεδόν ένα μήνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), στην οποία βρίσκεται κανονικά και ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ξεπέρασε έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο από το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 22 παίκτες στην αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας καθώς ο Ιταλός κόουτς συνηθίζει να τον ξεκουράζει στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Φυσικά εκτός έμειναν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι συνέχισαν την Τρίτη το ατομικό τους πρόγραμμα στα Σπάτα, αλλά και ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.