Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 00:06

Επίσκεψη στο μοναστήρι της Κατερινούς απο το 1ο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To 1o Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου με πρωτοβουλία της θεολόγου κας Γώγουλου Δήμητρας και με την συνοδεία των εκπαιδευτικών κ. Λιάτσου Δ., Πούλου Α., Μαραγκού Χ., Αντωνοπούλου Ε. , στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών επισκέφθηκαν το Μοναστήρι της Κατερινούς. Για να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά στην προσφορά στο συνάνθρωπο, τα συμβούλεψαν να προσφέρουν όσοι μπορούσαν τρόφιμα. Πράγματα συγκεντρώθηκαν και καταγράφτηκαν πολλά απαραίτητα για φτωχέες οικογένειες.

Κατόπιν της επίσκεψης αυτής λάβαμε την εξής επιστολή:


 

Έκφραση Ευχαριστιών

Την ημέρα Πέμπτη, στις 6η Φεβρουαρίου 2020 η Α΄ τάξη του Γυμνασίου σας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη με 90 μαθητές και 5 εκπαιδευτικούς, στην Ιερά Μονή Παναγίας Κατερινούς. Οι μαθητές επί ένα δίωρο επέδειξαν αρίστη διαγωγή και ευγενέστατο ήθος, καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του μαθήματος και της ξενάγησης στο χώρο της Μονής.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε σας και στους εκπαιδευτικούς για την άψογη συμπεριφορά των μαθητών σας και το πνεύμα αλληλεγγύης, με την προσφορά τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών, τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες των κατοίκων της περιοχής.

Ευχόμαστε να έχετε την ευλογία του Θεού και τη βοήθεια της Παναγίας, δύναμη ψυχής στο έργο της γνήσιας ελληνικής παιδείας και φωτισμένη πρόοδο στους μαθητές σας.

Η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής

Μαριάμ Μοναχή και οι συν εμοί αδελφές


 

 

Διαβάστηκε 1092 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 00:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.