Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 00:05

Κάτω Μακρινού: Πινακίδα για να πατήσεις κόρνα και να ταΐσεις μια αδέσποτη σκυλίτσα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πινακίδα στις φωτογραφίες έχει φτιάξει και τοποθετήσει κοντά στον δρόμο στην περιοχή της Κάτω Μακρινούς (από Μακρυνεία προς Θέρμο, για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή) αναγνώστρια που επικοινώνησε με το agrinionews.gr.

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, είναι γεγονός πως στην περιοχή βρίσκεται μια σκυλίτσα που κάποιοι εγκατέλειψαν και χρειάζεται φροντίδα, πρωτίστως φαγητό. Όπως αναφέρεται, αν πατήσεις κόρνα με το αυτοκίνητό σου, η σκυλίτσα έρχεται παρά τους φόβους της για να βρει τροφή ή νερό.

Η αναγνώστρια προτρέπει όποιον περνά από την περιοχή να κάνει την καλή πράξη αφού, όπως λέει, όταν ταΐζεις μια ψυχή, ταΐζεις την ψυχή σου. Η ίδια μας είπε ότι έχει ήδη περιθάλψει άλλα αδέσποτα της περιοχής και δεν έχει την δυνατότητα για ένα ακόμη. Είναι σημαντικό αν μπορέσει να κάνει κανείς την καλή πράξη και να σώσει την σκυλίτσα που περιφέρεται φοβισμένη.

Να σημειωθεί ότι η σκυλίτσα φαίνεται να έχει σκοινί που έχει κοπεί και έχει μείνει γύρω από τον λαιμό της, το οποίο καλό θα ήταν να της αφαιρεθεί. Για να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος να δώσει μια μόνιμη λύση αλλά μέχρι τότε… ας πατάτε κόρνα οι περαστικοί!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.